Organizirani ogledi za šole in vrtce

Za osnovne šole in vrtce pripravljamo organiziran ogled Otroškega bazarja. Otroci se razdelijo v skupine in skupaj se s svojimi spremljevalci (npr. učiteljem) podrobno spoznajo vsak kotiček Otroškega bazarja - udeležijo se delavnic, tekmujejo v športnih aktivnostih, si ogledajo gledališke in druge nastope na glavnem odru.

Več informacij o poteku in organizaciji ogledov si oglejte v spodnjih vrsticah:

1. SPLOŠNE INFORMACIJE

Prireditev Otroški bazar bo za obiskovalce odprta:

  •     v soboto, 14. septembra 2019, od 9. do 19.00
  •     v nedeljo, 15. septembra 2019, od 9. do 19.00

 

2. REGISTRACIJA

Registracija udeležencev orhaniziranih ogledov bo potekala pri pultu INFO PULTU ob vhodu na prireditev od 9. ure dalje. Pri tem vas prosimo, da se držite svoje ure in se pri info pultu registrirate vsaj 5 min pred vašim določenim terminom.

3. VSTOP NA PRIREDITEV

Vstop na sejemsko razstavo je za šole in vrtce brezplačen.

4. DOSTOP NA PRIREDITEV

Parkirišč za avtobusne prevoze na Gospodarskem razstavišču ni. Avtobusi lahko za kratek čas parkirajo na avtobusni postaji pred Gospodarskim razstaviščem, zato se predvsem ob odhodu uskladite z voznikom, kdaj naj vas na postaji pobere. 

6. PROGRAM PRIREDITVE

SEPTEMBRA 2019 bomo objavili program prireditve, seznam razstavljavcev in opis predstavitev, ki jih posamezni razstavljavci pripravljajo na svojih razstavnih prostorih. Zaradi morebitnih nepredvidenih dogodkov pa si kot organizator pridržujemo pravico do spremembe programa.

7. DODATNE INFORMACIJE

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo:

info@otroskibazar.si

01 300 32 11

Prijavni obrazec