Nagradni natečaj

V času karantene nas je prešinila ideja, kako bi lahko otrokom in staršem olajšali in zapolnili čas, ki ga imamo vsi zadnje dni kar precej. Dragi starši, vabimo vas, da prenesete sporočilo vašim malčkom in jih spodbudite h ustvarjalnosti in risanju. V natečaju bi radi spodbudili otroško razmišljanje, kaj v času karantene najbolj pogrešajo in to sporočijo preko risbice. Bazarko bo ob koncu podelil 10 vikend družinskih vstopnic (prvim desetim z zaporedjem največ prejetih glasov) za 15. Otroški bazar, ki bo 12. in 13. septembra na Gospodarskem razstavišču. In ne samo to! V vmesnem času so nagradni natečaj podprli še Geoss – Pustolovski park, ZOO Ljubljana in Thermana Laško.

Po preštetih glasovih bo nagrajenec prvega mesta prejel družinsko vstopnico za enodnevni obisk Geoss Pustolovskega parka, potem drugo uvrščeni prejme družinsko vstopnico za enkratni obisk kopališča v Thermani Laško ter tretje uvrščeni prejme družinsko vstopnico za enodnevni obisk Ljubljanskega ZOO-ja.

Hvala vsem podpornikom nagradnega natečaja.

Glasovanje

Glasovanje o favoritih bo potekalo na tej spletni strani. Glasovanje se bo pričelo z 21. majem in bo trajalo do 27. junija. Glasovalo se bo lahko večkrat iz istega naslova, brez omejitve. Po koncu glasovanja bomo 10 favoritom, ki bodo imeli največ glasov (v zaporedju prvih 10) podarili vikend DRUŽINSKO VSTOPNICO za 15. Otroški bazar (velja za oba dneva). Prvim trem z največ glasovi pa bomo poleg vstopnice podarili še presenečenje za celo družino. Nagrade razkrijemo 21. maja, ob pričetku glasovanja. Objava slike velja tudi na vaših FB kanalih, saj s tem lahko dodatno spodbudite ostale h glasovanju. Sprotne rezultate bomo objavili VSAK ČETRTEK in jih dopisali ob slike.

Že oddane prijave

Nagrada

27. junija bomo prešteli vse končne glasove in jih 29. junija objavili ob slike. Spodaj bomo zapisali prvih 10 po vrstnem redu ter objavili zmagovalne slike. Vsem prvim desetim bomo podarili vikend družinsko vstopnico za obisk največjega družinskega festivala v Sloveniji, že 15. Otroškega bazarja. Prvim trem pa bomo poleg vstopnice za Otroški bazar podarili še družinsko presenečenje (kaj je to, objavimo 21. maja).

Pogoji sodelovanja v nagradnem natečaju

Pogoje sodelovanja si lahko ogledate tukaj.

X