Nagradni natečaj

V času karantene nas je prešinila ideja, kako bi lahko otrokom in staršem olajšali in zapolnili čas, ki ga imamo vsi zadnje dni kar precej. Dragi starši, vabimo vas, da prenesete sporočilo vašim malčkom in jih spodbudite h ustvarjalnosti in risanju. V natečaju bi radi spodbudili otroško razmišljanje, kaj v času karantene najbolj pogrešajo in to sporočijo preko risbice. Bazarko bo ob koncu podelil 10 vikend družinskih vstopnic (prvim desetim z zaporedjem največ prejetih glasov) za 15. Otroški bazar, ki bo 12. in 13. septembra na Gospodarskem razstavišču. In ne samo to! V vmesnem času so nagradni natečaj podprli še Geoss – Pustolovski park, ZOO Ljubljana in Thermana Laško.

Po preštetih glasovih bo nagrajenec prvega mesta prejel družinsko vstopnico za enodnevni obisk Geoss Pustolovskega parka, potem drugo uvrščeni prejme družinsko vstopnico za enkratni obisk kopališča v Thermani Laško ter tretje uvrščeni prejme družinsko vstopnico za enodnevni obisk Ljubljanskega ZOO-ja.

Hvala vsem podpornikom nagradnega natečaja.

Zmagovalci so znani!

Najprej bi se v imenu Otroškega bazarja lepo zahvalili vsem čudovitim risarskim umetnikom, ki ste pridno risali in si nekateri pririsali nagrade. Prav tako pa bi se zahvalili tudi vsem, ki ste glasovali in tako izbrali zmagovalce. Nagrajenci in nagrade so sledeče:

  1. MESTO – 336 glasov prejme nagrado, ki jo podeljuje Geoss – Pustolovski park: Anaja Urnaut – ŽIVALSKI VRT ČIRA ČARA
  2. MESTO – 272 glasov prejme nagrado, ki jo podeljuje Thermana Laško: Nik Razpotnik – MESTO V KARANTENI
  3. MESTO – 133 glasov prejme nagrado, ki jo podeljuje ZOO Ljubljana: Anja Kremič (sin Nikola Ilić) – JAZ IN COVID 19

4., 5., 6., 7., 8., 9. in 10. mesto pa ste si pririsali in osvojili DRUŽINSKO VSTOPNICO ZA 15. OTROŠKI BAZAR naslednji:
Karin Stanek (Pogrešam prijatelje, sošolke, sošolce, učiteljico, druženje in ŠOLO!), Naja Ariana Hajšek (Pogrešam šolo), Nik Hajšek (Pogrešam zabavo ob morju s prijatelji), Nina Ilijaš (Dedijev traktor), Kristina Nocent (Spomladansko škropljenje barv), Kima (Komaj čakam morje) in Tim Kotar (Sonce).

Vsi zmagovalci boste na vaš elektronski naslov prejeli nadaljnja navodila o prevzemu nagrade.

Zahvaljujemo se tudi podpornikom nagradnega natečaja in sicer: Geoss – Pustolovski parkZOO Ljubljana in Thermana Laško.

Iskrene čestitke in se vidimo že 12. in 13. septembra na Gospodarskem razstavišču na 15. Otroškem bazarju! Spremljajte nas na FB in IG profilu Otroškega bazarja.

Zmagovalci

Nagrada

27. junija bomo prešteli vse končne glasove in jih 29. junija objavili ob slike. Spodaj bomo zapisali prvih 10 po vrstnem redu ter objavili zmagovalne slike. Vsem prvim desetim bomo podarili vikend družinsko vstopnico za obisk največjega družinskega festivala v Sloveniji, že 15. Otroškega bazarja. Prvim trem pa bomo poleg vstopnice za Otroški bazar podarili še družinsko presenečenje (kaj je to, objavimo 21. maja).

Pogoji sodelovanja v nagradnem natečaju

Pogoje sodelovanja si lahko ogledate tukaj.