Zunanja ploščad

Arhiv programa (2016)


Kot vsako leto se bomo tudi v letošnjem letu družili na zunanji ploščadi, kjer vas čakajo:

 

MINI ZOO

Termin: vsak dan, 9.00–19.00

V času Otroškega bazarja bo kot vedno veliko radovednih pogledov pritegnil MINI ZOO, ki ga pripravlja ZOO park Rožman. Na ogled bodo lama, zajčki, kokoške, divja purana in pritlikavi kozi, želvice, in poni. Obiščite MINI ZOO, ki bo v času Otroškega bazarja postavljen v senčki na Zunanji ploščadi.

AVTOTEHNA VIS

Termin: Vse tri dni prireditve

Avtotehna Vis je pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Opel, Chevrolet, Peugeot, Citroën in DS. Spoznajte naša družinska vozila in sodelujte v nagradni, ki vas bo popeljala do polnega tanka goriva ali vikenda z vozilom po izbiri ter prejmite darilni bon. Za najmlajše smo pripravili zanimive igre in praktične nagrade.


UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE

Termin: Vse tri dni prireditve

Uprava RS za zaščito in reševanje (URSZR) opravlja upravne in strokovne naloge organiziranja, priprav in izvajanja varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami.

V notranjem prostoru bo URSZR skupaj z RKS in GZS predstavila svoje delovanje in material, na zunanjem prostoru pa bodo svoje delo in opremo predstavili različni reševalci (jamarji, potapljači, kinologi, gorski reševalci in gasilci).


 

ŠPORTNO DRUŠTVO SOKOL BEŽIGRAD

Termin: petek, 9.00−17.00

 

Aktivni člani Športnega društva Sokol Bežigrad bodo prikazali zanimive akrobatske in športno gimnastične prvine na napihljivi akrobatski stezi (airtracku), veliki prožni ponjavi ter drugih gimnastičnih orodjih.

Kdor bi želel poskusiti oz. se jim pridružiti, naj se oglasi v njihovi telovadnici oz. na delavnicah, ki jih redno prirejajo na različnih lokacijah. Najdete jih na Zunanji ploščadi Otroškega bazarja, 9. septembra 2016 od 9.00 do 17.00.


 

POLETNO DRSALIŠČE NA PROSTEM

Termin: Vse tri dni prireditve

Lucky Luka pripravlja pravo poletno-zimsko doživetje, kjer boste lahko zadrsali na pravem ledu v poletnih dneh! Vsa družina se bo lahko preiskusila na interaktivnem drsališču i-Lucky Land, na ledeni stezi za curling, se slikala s posebnimi fotoaparati integriranimi v drsališče ali se pomerila v kakšni ledeni aktivnosti.

Če ste malo bolj tekmovalne narave boste lahko svojo hitrost na drsalkah izmerili s pomočjo pravega radarja! Ekipa Lucky Luka ponuja številne tematske animacije, hokejski turnir, ledeno impro ligo, Lucky curling, 15 minutno individualno šolo drsanja, igro z maskotami ter številne nagradne igre. Na voljo bo tudi izposojevalnica drsalk.