Program

13. Otroški bazar bo obiskovalcem postregel z zvrhano mero zabave, doživetij, smeha in športno obarvanih dogodivščin. Kot vedno bodo bogate predstavitve potekale še v okviru sejemskih stojnic in prostorov v pokritih dvoranah in na zunanji ploščadi, tradicionalno pa bo bogat program potekal na Odru zabave in smeha, v okviru 5. Srečanja nosečnic in še in še.

V letošnjem letu za naše male in velike obiskovalce pripravljamo kar nekaj novosti, ki bodo privabile vsakega pravega  mini znanstvenika, športnika in glasbenega navdušenca.

 

PLANETARIJ

Za prav posebno doživetje na letošnji prireditvi bo poskrbel velik sferični kino – t.i. Planetarij,ki bo z zabavnimi in poučnimi vsebinami hkrati navduševal kar 60 otrok.

Obiskovalci se bodo spoznali s skrivnostmi našega ozvezdja, se skozi teleskop približali Soncu in na zanimivih delavnicah izvedeli, da Sonce ne vzide vedno na Vzhodu ...

Planetarij bo postavljen v središče dogajanja Otroškega bazarja, na osrednjo zunanjo ploščad, po kateri vsi obiskovalci dostopajo do sejemske razstave v dvoranah A in C.

 

Fotografiji sta simbolični.
 


KOTALKALIŠČE

Največjo ZABAVO bo nedvomno ponudilo največje kotalkališče, kjer se bodo najmlajši obiskovalci lahko naužili zabave na površini kar 150 kvadratnih metrov. Kotalkališče bo postavljeno v središče dogajanja Otroškega bazarja, na osrednjo zunanjo ploščad.

Strokovno kotalkarsko osebje bo najmlajšim v pomoč pri prvih kotalkarskih korakih, tistim bolj izkušenim pa za izvajanje osmic in piruet, poleg tega bodo poskrbeli še za atraktivne točke na temo trenutno najbolj priljubljene Soy Lune.

 

IGRALNICA

V sklopu prireditve bo letos prvič organizirana tudi velika igralnica za najmlajše obiskovalce prireditve. V času, ko bodo otroci v igralnici sproščali svojo energijo, se igrali, plezali in krepili svojo kreativnost, bodo njihovi starši lahko ob kavi uživali v kavarnici, ki bo postavljena tik ob igralnici in bo omogočalo vpogled v igralnico.

V sklopu igralnice in kavarnice je določen prostor namenjen izpostavitvi sponzorja in izvedbo promocijskih aktivnosti.

Fotografiji sta simbolični.