Ne zamudite


Pozdravljeni na 12. Otroškem bazarju!

Se vidimo od 8. do 10. septembra na Gospodarskem razstavišču!

Vstopnice za Otroški bazar bodo na voljo na prodajnih mestih Eventima od 1. do 10. septembra in na blagajnah Gospodarskega razstavišča v času sejma! Na voljo bodo dnevne družinske vstopnice, ki vam omogočajo dostop do vseh vsebin tistega dne!

 

In kaj pripravljamo v letošnjem letu?

Številne priložnosti za nakupe:

Vselej bogat progam:


»SHOWROOM« SPLETNIH TRGOVIN

Na letošnjem Otroškem bazarju predstavljamo poseben sejemski kotiček, t. i. Showroom spletnih trgovin, kjer bo veliko izjemno znanih spletnih trgovin postavilo pravo pravcato trgovinico. Vse izdelke, ki jih ponavadi kupite preko spleta, si boste v showroomu lahko ogledali in preizkusili v živo ter se nato odločili za neposreden nakup. Predstavljajo se vam:

 • HIŠKA DROBNARIJ
 • DUDICA.SI
 • LABRI: VILINSKA KOZMETIKA
 • ZAŠITO Z LJUBEZNIJO
 • ALL4KIDS - NAJBOLJŠE ZA VAŠE OTROKE
 • MOJA MALA SOBICA
 • HIŠKARIJA
 • leguano bosonogi čevlji (napisano z malo začetnico)
 • WWW.AMA-AMA.SI
 • MINIBINI
 • TWISTSHAKE
 • E-BABY.SI
 • PLANTY4U

 ČETRTIČ! 

DOGODEK ZA NOSEČNICE IN MLADE STARŠE

Že četrtič bo na Otroškem bazarju potekalo dvodnevno Srečanje nosečnic in mladih staršev, ki bo potekalo v petek in soboto, 8. in 9. septembra. Namen srečanja je na enem mestu odgovoriti na čim več vprašanj, s katerimi se srečujejo mladi starši in tisti, ki bodo to še postali. Številni strokovnjaki, med njimi dr- Ranko Rajović, med starši dobro znan zaradi priročnikov o IQ-ju otroka, bodo predavali na temo priprave na porod in uspešnega dojenja, uvajanja goste hrane in prehranskega načrta, dojenja, spanja in nošenja dojenčka.

Dogodek bomo nadaljevali še v nedeljo, 10. septembra, ko bomo cel dan gostili Mame blogerke.


 PRVIČ! 

PRVIČ MAME BLOGERKE NA KUPU

Otroški bazar bodo prvič obiskale tudi MAMI BLOGERKE, številne mamice, ki ustvarjajo dnevne blogerske napise. Spremljajte dogajanje v rubriki MAMI BLOGERKE.


DOBRODELNOST NA OTROŠKEM BAZARJU

Organizator, kot vsa leta doslej, tudi ob 12. obletnici ne pozablja na otroke iz socialno šibkih družin. V okviru sejma bo tako potekala dobrodelna akcija »PODARI ZVEZEK«. Pred pričetkom Otroškega bazarja ste družine lahko z nakupom šolskih potrebščin v prodajalnah DZS-ja kupili številne šolske potrebščine in jih tako podarili v sklad šolskih potrebščin za otroke iz socialno ogroženih družin. Akcija se nadaljuje tudi na Otroškem bazarju, zato le prinesite s seboj kakšno novo potrebščino in s tem zapišite v svoj dnevnik čudovito dejanje. Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje bo nato poskrbela, da bodo zbrane potrebščine prejeli otroci iz socialno šibkih družin, ki si jih ne morejo privoščiti.

Partnerji akcije:

 


MINISTRSTVO ZA DELO, DRUŽINO, SOCIALNE ZADEVE IN ENAKE MOŽNOSTI NA OTROŠKEM BAZARJU

S svojim samostojnim razstavnim prostorom bo že četrtič Otroški bazar podprlo Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. Ministrica dr. Anja Kopač Mrak, bo uradno odprla prireditev, vsak dan pa bo na voljo tudi na raztavnem prostoru ministrstva, in sicer od 14. do 17. ure.

Partner prireditve:


RABLJENA OTROŠKA OPREMA

Že osmo leto zapored na Otroškem bazarju pripravljamo Tržnico rabljene otroške opreme, kjer vsak obiskovalec lahko kupi ali proda dobro ohranjene kose opreme. Zagotovo se v vaših podstrešjih, omarah in skladiščih najdejo rabljeni vozički, postelje, ležalniki, stajice, kolesa, hoduljice, športna oprema in ostali pripomočki za otroke, zato jih le prinesite s seboj na Otroški bazar. Tržnico pripravljamo skupaj s trgovino Urša, našli pa jo boste v dvorani Kocka/A2 – za vse pogoje prodaje in nakupa si oglejte spletno trgovino Urša (041 694 165, info@trgovinaursa.si, www.trgovinaursa.si).


 

Arhiv programa (2016)