Ne zamudite

Arhiv programa (2015)

 

Česa ne smete spregledati na jubilejnem 10. Otroškem bazarju?

Radi bomo jedli ribe na Otroškem bazarju

Tudi letos bomo na stojnici Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano poudarjali pomen samooskrbe, zdrave prehrane in vlogo ribjega mesa na našem jedilniku. Predstavili bomo delo Sektorja za lovstvo in ribištvo v sodelovanju z Evropskim ribiškim skladom. Ribe so namreč izredno zdravo in okusno živilo, v razvitem svetu obvezni del prehrane sodobnega človeka.

Vsi obiskovalci boste lahko brezplačno poskušali dobrote iz sladkovodnih in morskih rib ter morskih sadežev. Za otroke smo pripravili likovne delavnice, za svoja dela pa bodo najboljši nagrajeni s celodnevnim izletom po slovenskih školjčiščih  s Suzano France in Edijem Germškom.

Obiščite stojnico Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano ter se pridružite našim prizadevanjem, da bi v Sloveniji jedli čim bolj zdravo in okusno. Poskrbite za zdravje svojih otrok in v svoj jedilnik uvrstite ribe vsaj enkrat na teden. Na sejmu Otroški bazar bomo to za vas storili mi.

 

Tržnica rabljene otroške opreme

V okviru Otroškega bazarja bo že 6. leto zapovrstjo potekala tržnica rabljene otroške opreme. Svojo rabljeno, a dobro ohranjeno, oporemo za otroke (vozički, avtosedeži, stajice, športna oprema, ležalniki, previjalne mize ipd.) lahko prinesete na Otroški bazar v komisijsko prodajo. Za več informacij se obrnite na 041 694 165 ali info@trgovinaursa.si (kontakt: Renata Šuštar).

 

VIP turnir v igri Človenk ne jezi se

Prireja: Zavod Kalejdoskop in dodekaeder, d. o. o.

Termin: petek, 17.30–18.10

Človek ne jezi se je igra mladosti. Skorajda ni doma, ki ne bi imel te igre, oziroma ni osebe, ki je ne bi poznala. Turnir v Človek ne jezi se ponuja super doživetje, ki bo razkrilo, kdo ima srečno roko. Igralo se bo s posebnimi dvanajststranskimi kockami, ki se zaradi svoje oblike vrtijo hitreje in tako preprečuje nameščanje pri metu kocke. Sreča tako pride še bolj do izraza. Pridružite se nam pri igri vsak dan Otroškega bazarja, predvsem pa vabljeni na VIP turnir, ki bo v petek, 18. septembra, ob 17.30.

Nastopajoči:

  • Rok Trkaj - znani slovenski raper
  • Ivan Mitrevski - znani ilustrator
  • Darko Šifrer - inovator, ki je patentiral dvanajstransko igralno kocko

 

Škatla presenečenja

Nimate časa za iskanje idej in zbiranje materialov?
Želite svojim najbližjim približati naravo?
Vas zanima, kako se soočati z vsakodnevnimi izzivi starševstva in kako se jih lotevajo drugi?
 

Velika ŠKATLA PRESENEČENJA, ki jo je prinesel poštar, na njej pa ime vašega malčka. Le kaj se skriva v njej?

+ Vedno nove ideje za ustvarjanje z vsemi potrebnimi materiali in navodili

+ Nenavadne ideje za kreativno in aktivno preživljanje prostega časa

+ Zanimivi članki na temo starševstva in osebne rasti

+ Zelišča & Recepti

+ Pravljica za lahko noč

www.skatlapresenecenja.com

Vsak mesec pri vas doma!