Medgeneracijski kotiček

Arhiv programa (2016)


Lokacija: Medgeneracijski kotiček, dvorana A

Termin: peter, 9. september 2016, od 9. do 19. ure

*Organizator si pridržuje pravico do sprememb v programu

Dnevni centri aktivnosti za starejše (DCA), ki že 11. leto delujejo pod okriljem Mestne zveze upokojencev Ljubljana, so medgeneracijski centri, namenjeni vsem, ki si aktivnosti želijo, ki si želijo prebijati osamo, presegati izključenost urbanega življenja ter so pripravljeni pomagati sebi in drugim, intrageneracijsko in intergeneracijsko.

V petek, 9. septembra 2016, bodo od 9. do 19. ure predstavili delček tega, kar nastaja v njihovih centrih.

 

DELAVNICE:

PLESNA DELAVNICA: "ZUMBA ZA VSE GENERACIJE"

Vabimo vas, da se pridružite članicam Dnevnih centrov aktivnosti za starejše ob živahnih plesnih ritmih. Naučili se bomo nekaj osnovnih korakov, se razgibali in se seveda zabavali.

Prostovoljka, Sara Dalila Hočevar bo z vami ob 9.30., 10.30., 16.30. in 17.30. uri.

USTVARJALNA DELAVNICA: MEDGENERACIJSKO GUMBASTO DREVO

Gumbi so lahko različne oblike, barve, velikosti in tako jih lahko uporabimo v različne namene. Na delavnici bomo izdelovali enostavno, pisano in simpatično medgeneracijsko drevo. Pridružite se nam in pustite svoj pečat z gumbom.

USTVARJALNA DELAVNICA:  BRALNO ZNAMENJE

Najmlajšim je v veliko veselje, če jim knjigo prebere starš ali stari starš. Da bo branje še bolj zanimivo in privlačno, lepo vabljeni otroci, starši ali stari starši da si izdelate preprosto bralno znamenje. Bodite ustvarjalni in si popestrite bralne urice.