Obrazec za ugodnejšo družinsko vstopnico

Prijava za ugodnejšo družinsko vstopnico

  1. 1 družina = 1 vstopnica (največ dva odrasla, št. otrok je neomejeno)
  2. Cena ugodnejše družinske vstopnice: 8,00 EUR/družino (redna 10 EUR/družino)
  3. Cena vstopnice je veljavna za en dan za celotno sejemsko dogajanje (vsa srečanja in svetovalnice, kotički, dostop do sejemskih dvoran, kulturnega in spremljevalnega programa …)

 

Postopki za oddajo:

  1. V spodnjem obrazcu oddajte vse zahtevane podatke (en prijavitelj odda podatke o vseh družinskih članih).
  2. Vsebino obrazca boste prejeli na veljaven e-naslov, ki ga boste oddali ob prijavi.
  3. Kopijo obrazca (natisnjen na papir, na tablici ali telefonu) pokažite na blagajnah Otroškega bazarja), kjer ga boste zamenjali za cenejšo družinsko vstopnico.
  4. Cenejšo družinsko vstopnico v višini 8,00 boste plačali na blagajnah v času sejma.
  5. Izpolnitev obrazca vas ne zavezuje k nakupu družinske vstopnice.
  6. V kolikor ne boste imeli dokazila o obrazcu s seboj na blagajnah sejma, boste vstopnico lahko kupili po redni ceni (10,00 EUR/družino).

 

Spletni obrazec:

PODATKI O PRIJAVITELJU DRUŽINE (Spremljevalec 1):


OSEBNI PODATKI

Sodelujoči soglaša, da Organizator kot upravljavec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1). Organizator obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o o Otroškem bazarju (programu, nagradnih igrah, za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, in ugodnostih ipd.). Osebni podatki se pridobivajo na podlagi privolitve do preklica, pri čemer preklic ne vpliva na zakonitost obdelave pred podanim preklicem. Posameznik ima pravico do dostopa do osebnih podatkov, popravka ali izbrisa ali omejitve obdelave ter pritožbe pri informacijskem pooblaščencu. Posameznik lahko za izbris ali popravek kontaktov kontaktira upravljavca podatkov, tj podjetje Proevent d. o. o. na e-naslov info@proevent.si ali na telefonsko številko 01 300 32 22.