FerFud tovornjakec

Lačni želodčki na Otroški bazar!

Letos se na ploščad Otroškega bazarja vrača FerFud tovornjaček, s še boljšim in bolj zabavnim konceptom ter z novimi kulinaričnimi doživetji. Ekipa FerFuda se je podala na turnejo po Sloveniji z novim prepoznavnim imenom FerFud Top Dog in tokrat se bodo ustavili tudi na Otroškem bazarju, v nedeljo 15. septembra.

Letos obiskovalcem ponujajo 3 različne menije (prvi meni je že za nami) – vsak meni ima 4 različne jedi, poskrbljeno je tudi za vegetarijance. Vsak meni je aktualen 3 tedne, nato pa ga zamenjajo za novega. Trenutno je FerFud tovornjaček, po končanem prvem meniju, na poletnem oddihu, z drugimi menijem se vrnemo v sredini avgusta. Top Doge kreirajo znani slovenski obrazi, na vsakem meniju pa ponujajo tudi jed, ki bo izbrana s pomočjo »glasa ljudstva« preko družbenih omrežij.

Ulične kulinarične dobrote so sestavljene izključno iz kakovostnih Hoferjevih sestavin, ljudem pa so ponovno na voljo po resnično fer ceni, saj je izbrano jed mogoče plačati bodisi z objavo na Facebooku ali Twitterju ali pa po minimalni ceni. Fer ceni pa obiskovalci lahko dodajo tudi fer znesek, glede na to, koliko se jim resnično zdijo vredni top grižljaji ter s tem izkažejo podporo in donacijo programu Botrstvo.

 

Več o FerFudu tukaj:

https://www.ferfud.si/

https://www.facebook.com/ferfud/

https://www.instagram.com/ferfud/?hl=en

   

FerFud Top Dog razveseljuje brbončice obiskovalcev po celi Sloveniji. V peti sezoni si namreč želijo obiskati še več krajev, predstaviti nove fine grižljaje ter donirati še več sredstev v namene programa Botrstvo!