Otroški bazar zaključen, naj razstavljavec AMZS

14. Otroški bazar, ki se je zaključil minulo nedeljo, se je izkazal za popolno družinsko doživetje.

 

V letošnjem letu smo na Otroškem bazarju pripravili številne novosti, in sicer program v Eksperimentalnem kotičku, v Bazarkovi ustvarjalnici in bralnici z znanimi pisatelji, v Bazarkovi kuhinji z znanimi kuharji, predstavitev športnih disciplin v Športnem parku, Showroom spletnih trgovin, kjer so spletne trgovine s svojimi izdelki prvič predstavljale v živo.

Otroški bazar se je v letošnjem letu razširil na eno dodatno zunanjo ploščad in v tretjo sejemsko dvorano A2.

Tako se je na kar dveh zunanjih ploščadih in v treh pokritih sejemskih dvoranah zvrstilo več kot 290 različnih delavnic, ustvarjalnih, izobraževalnih in kulturnih točk, sejemskih predstavitev in še bi lahko naštevali.

Nekaj več kot 24.000 obiskovalcev je uživalo v bogati ponudbi vseh razstavljavcev in po mnenju velike večine je Otroški bazar v letošnjem letu dokazal, da je najboljši dogodek za družine v Sloveniji, tako z vidika ponudbe razstavljavcev, kot tudi z vidika programa. Več kot 90 % anketiranih je odgovorilo, da se bodo v prihodnjem letu z veseljem vrnili in s seboj pripeljali tudi svoje znance in prijatelje.

Prav tako so z Otroškim bazarjem bili nadvse zadovoljni razstavljavci. Po mnenju vprašanih je Otroški bazar izpolnil njihova pričakovanja, saj so na njem dosegli svoj namen – tako z vidika promocije, kot tudi dobrih poslovnih uspehov in so na vprašanje organizatorjev pritrdili, da se bodo prihodnje leto vrnili kot sodelujoči in da bi nastop na Otroškem bazarju priporočili tudi drugim organizacijam in podjetjem.

Na Otroškem bazarju se je z lastnim sejemskih prostorom že tretje leto zapovrstjo predstavilo tudi Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, ki je prvi dan prireditve organiziralo tudi okroglo mizo skupaj z ministrico Kopač Mrak na temo nekaznovanja otrok.

Kot vsako leto je tudi na 11. Otroškem bazarju potekal izbor za naj razstavljajvca sejma. V okviru zaključnega dogodka z revijo Plesnega mesta in koncertom Ribiča Pepeta, je letošnji častni naziv je prejel AMZS, ki je s svojim odličnim sejemskim nastopom v pokriti dvorani in na Zunanji ploščadi prepričal tako obiskovalce, kot tudi organizatorje. Ekipi AMZS čestitamo za osvojeni naslov in jim želimo še naprej veliko uspehov!

 

Vsem se zahvaljujemo za obisk in sodelovanje!

Ostanite z nami, kajti prav kmalu bomo objavili foto galerijo! wink