Izdelki za nosečnice in mlade starše

V okviru Otroškega bazarja bomo že šesto leto zapored pripravili poseben dogodek, namenjen nosečnicam in mladim staršem z otroki do enega leta starosti.

Srečanje za nosečnice in mlade starše bo letos upihnilo že svojo šesto svečko. Vsako leto beležimo večji interes obiskovalcev po tovrstnih vsebinah, zato tudi letos skupaj s strokovnjaki iz različnih področij pripravljamo pester program.

V okviru Srečanja nosečnic in mladih staršev imajo podjetja možnost predstavitve s predstavitvenim prostorom, kar jim omogoča neposreden stik z udeleženci srečanja.

Ker se srečanja udeležujejo nosečnice in mamice z dojenčki in majhnimi otroci, vedno poskrbimo, da jim med predavanji nudimo vse potrebno udobje (udobna sedišča, prostor za otroški voziček, opremljeno previjalnico in igrače za njihove malčke).

Prepričani smo, da bodo aktualne teme tudi letos privabile številne udeležence, ki jih lahko v sklopu dogodka na svoje izdelke in storitve opozorite tudi vi.

Srečanje nosečnic obišče kar 250 ciljno naravnanih obiskovalcev – nosečnic, parov in staršev z vozički.

Za več informacij o Srečanju nosečnic se lahko obrnete na koordinatorico Majo Mubi (maja.mubi@proevent.si, 01 300 32 11).

 

Prav lepo vabljeni k sodelovanju!