Dobrodelne akcije

V okviru Otroškega bazarja bodo potekale tudidobrodelne akcije in predstavitev programa za družine:
 
Za družine:Otroški bazar v letošnjem letu podpira program Veriga dobrih ljudi, ki deluje pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje. Cilj programa je celostna pomoč družinam z mladoletnimi otroki  iz vse Slovenije, ki se znajdejo v hudi socialni stiski. Vse informacije o Verigi dobrih ljudi, boste družine prejele v času Otroškega bazarja na razstavnem prostoru Verige dobrih ljudi.
 
Za otroke:V sedmih poslovnih enotah DZS-ja organizatorji izvajajo dobrodelno akcijo za otroke iz socialno ogroženih družin (BTC hala 8 in A, Celovška in MC Šiška v Ljubljani, v Domžalah in Logatcu). Vse obiskovalce vabimo, da z obiskom DZS-jev pred pričetkom šol opravijo nakup tudi za v fond dobrodelne akcije. Vse kupljene potrebščine bodo romale socialno šibkim družinam preko ZPM Slovenije.
 
Za otroke:Kotalkarski klub Zvezdabo dvajsetim otrokom iz socialno ogroženih družin prek Zveze prijateljev mladine Slovenija, podaril dvomesečni tečaj kotalkanja (kotalke si bodo otroci lahko izposodili brezplačno), na Otroške bazarju pa bodo potekale predstavitve kotalkanja za vse obiskovalce.
 
Za živali:V času Otroškega bazarja bodo organizatorji v sodelovanju z Društvom za zaščito živali Ljubljana zbirali hrano, opremo, dekice, brisače, blazine in igrače brez polnila za vse zapuščene živali, ki na svoj novi topli dom še vedno čakajo v zavetiščih. Obiskovalce vabimo, da pred prihodom na Otroški bazar preverijo svoja podstrešja in omare in s seboj prinesejo omenjene pripomočke.