Razširili smo možnosti za sodelovanje

Čedalje več interesa na razstavnih površinah

 

Otroški bazar je prireditev, ki jo vsako leto uspešno pripravljamo z več kot 250 sodelujočimi podjetji, organizacijami, institucijami in drugimi.

Ker je interesa za sodelovanje na letošnjem dogodku res veliko, smo se odločili ponuditi dodatne možnosti za sodelovanje na razstavnih površinah.

Naj omenimo, da v letošnjem letu pripravljamo res izjemen program, ki bo poskrbel, da bo prav vsak obiskovalec našel nekaj zase.

Na enem mestu bomo na dogodku Starševtstvo od A do Ž odgovorili na številna vprašanja nosečnic in mladih staršev, pripravljamo številne ustvarjalne in izobraževalne kotičke, športne in plesne delavnice, povezovali bomo dedke, babice in vnučke, vrhunsko obiskan pa bo tudi Bazarkov oder!

Na Otroškem bazarju se bomo pogovarjali tudi z Rankom Rajovićem, srbskim strokovnjakovm, ki je med drugim avtor prilagojenega programa za vrtce in osnovne šole, imenovan NTC ter knjižnih uspešnic IQ otroka – skrb staršev in Kako z igro spodbujati miselni razvoj otroka, in sodelavec Unicefa na področju zgodnjega izobraževanja. Prvič v Sloveniji pa skupaj z društvom Mame blogerke pripravljamo srečanje vseh mamic blogerk, kjer bodo obiskovalci lahko blogerke prvič spoznali v živo.

Se želite tudi vi učinkovito predstaviti družinam in otrokom?

TOREJ POHITITE …

… čas za potrditev prijave se počasi izteka, zato vas vabimo, da čimprej oddate svojo prijavnico in se pridružite zadovoljnim sodelujočim na dogodku.

VEČ INFORMACIJ >