Napovedujemo popolno družinsko doživetje

Bogat program na 12. Otroškem bazarju

Otroški bazar, kot najstarejši sejem za družine v Sloveniji, vsako leto navdušuje čedalje več družin. Samo v lanskem letu je Otroški bazar obiskalo 24.000 obiskovalcev, mladih nadebudnih šolskih in vrtčevskih otrok, staršev, starih staršev, dedkov in babic, tet in stricev. Vsako leto pa se nam pridružuje tudi čedalje več podjetij, blagovnih znamk, ki Otroški bazar izkoriščajo za svojo promocijo, dobrodelne, športne, kulturne in druge organizacije in društva, javne institucije in številni drugi.

Tudi letos bomo poskrbeli, da bo družinsko doživetje še bolj popolno, zato že pripravljamo bogat program. Nekaj tega vam razkrivamo v spodnjih vrsrticah, naj pa kakšen nastop ostane majhno presenečenje. ;)

Na Bazarkovem odru bo tudi letos poskrbljeno za obilico smeha. Cirkus HOKUS POKUS bo poskrbel za vse magične čarovnije in trike, obiskali nas bodo MARTIN KRPAN, KEKEC IN PEHTA ter CEPETAVČEK.
Maša pa bo s predstavo MAŠA IN MEDVED poskrbela, da njenemu medvedu nikakor ne bo dolgčas.

V sklopu ustvarjalnih delavnic nas bodo zopet obiskale živalice ZOO Ljubljana, ter eksotične živalice Družinskega gledališča Kolenc, skakali bomo gumitvist in ristanc, vrteli hulahop obročeizdelovali krede, oblikovali fotoknjige, sestavljali robotke, se preizkušali v eksperimentih v sklopu eksperimentalnega kotička, ter se medgeneracijsko družili in ustvarjali.

Tudi letos vas na zunanji ploščadi čaka pravi MINI ŽIVALSKI VRT, poleg tega pa še veliko drugih športnih aktivnosti!