Novice

<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
 
Rdečevrati kenguru.

MINI ZOO, SKRIVNA SPOROČILCA, PRAVLJIČNA BITJA ...

10.04.2014

3. Otroški bazar Maribor se približuje z neizmerno hitrostjo. Da ne bi zamudili, kako zanimiv in bogat sejem bo že tretji osrednji dogodek za družine, pripravil za vas, napovedujemo nekaj biserčkov.

V MINI ZOO-ju boste v letošnjem letu lahko spoznali način življenja in prehranjevanje pavov, kokoši, divjega purana, emuja in kenguruja!

V RAZISKOVALNEM KOTIČKU boste lahko ustvarjali vulkan s kvasom in vodikovim peroksidom, prižigali žarnice s pomočjo limone, se učili pisanja skrivnih pisav, preverjali, kako lahko ladjice ne samo potapljamo, temveč kar skrijemo.

KULTURNI ODER bo zelo medgeneracijsko obarvan. Številni nastopajoči starejše generacije bodo mladim pričarali delček njihovega časa, medtem ko bomo za mlajše obiskovalce pripravili številna presenečenja. Prvič se bodo lahko preizkusili tudi v japonskem mečevanju.

Že tretje leto zapovrstjo pa bo sejem ponujal številne SEJEMSKE POPUSTE in priložnosti za pridobivanje informacij, nakup odličnih proizvodov. Med razstavljavci bodo zastopana področja turizma, kozmetike, potrebščin za otroke in dojenčke, prehrane, finančne varnosti, jezikovnih tečajev in še kaj.

Že drugo leto pa bo hkrati potekal tudi FESTIVAL ZA TRETJE ŽIVLJENJSKO OBDOBJE, na katerem se bodo predstavili domovi starejših občanov, ponudniki dnevnih aktivnosti za starejše, razstavljavci s področja zdravja, turizma, telekomunikacij, bančništva, kozmetike, prehranskih dopolnil idr. Zanje pripravljamo program v ODPRTI UČILNICI, na KULTURNEM ODRU ipd.

Program je objavljen tukaj:

Oba dogodka sta brezplačna, odprta pa bosta vsak dan od 9. do 18. ure!

 

 
 

KONEC APRILA ŽE 3. OTROŠKI BAZAR MARIBOR!

01.04.2014

Ne pozabite, da bo konec tega meseca, natančneje od 25. do 27. aprila 2014, potekal že 3. Otroški bazar Maribor!

Kot leta poprej bo ponovno v Ledni dvorani združil številne mlade družinice, vrtčevske in šolske skupine otrok ter vse sodelujoče, da si bodo izmenjevali številne informacije, nakupili številne produkte, spoznali živali v Mini ZOO-ju ...

Če je med vami še kakšen, ki upa na sodelovanje pa še ne ve čisto kako, sporočamo, da je na voljo še nekaj prostih terminov za predstavitev na odru in v različnih tematskih kotičkih … če pa je med vami tudi kakšen zamudnik, ki ga je presenetil zadnji rok za sodelovanje z razstavnim prostorom, pa se nam le oglasite in skupaj si bomo ogledali različne možnosti za sodelovanje.

Naj bo ravno Otroški bazar mesto številnih družinskih doživetij, pametnih nakupov in prostor povezovanja vseh generacij!

Preberite si več o oblikah sodelovanja ali nas pokličite/pišite!
 
 

GOSTUJOČI FESTIVAL ZA TRETJE ŽIVLJENJSKO OBDOBJE

25.03.2014

Da bo Maribor mesto povezovanja različnih generacij, potrjujeta kar dva dogodka, ki bosta od 25. do 27. aprila potekala vzporedno - 3. sejem za družine Otroški bazar in Festival za tretje žilvljenjsko obdobje, ki bo v Mariboru potekal že drugo leto.

Festival, ki sicer že 14 let poteka v Cankarjevem domu v Ljubljani, in ki je mesto združevanja  tretje generacije z vseh koncev Slovenije, se je pridružil ideji, da bi na štajerskem koncu združil obiskovalce vseh generacij in jih povezal skupaj s številnimi organizacijami in podjetji, ki jim ponujajo bogate sejemske ugodnosti, pomembne informacije in izjemne priložnosti za druženje.

Več o Festivalu, ki bo potekal tako v Mariboru, kot tudi v Ljubljani pa na tej povezavi:
 

SODELUJTE NA 3. OTROŠKEM BAZARJU MARIBOR

31.01.2014

Vabljeni k sodelovanju na 3. Otroškem bazarju Maribor, ki bo potekal od 25. do 27. aprila v Ledni dvorani na Taboru.

Ne spreglejte nižjih cen v prvem prijavnem roku!
Če se odločite za sodelovanje v prvem prijavnem roku, torej do 14. februarja 2014, si lahko zagotovite ugodnejše cene za najem razstavnih prostorov.

Več o oblikah sodelovanja in prijavnicah tukaj:
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke