Novice

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>
 

Prvi jogijski gibi za otroke

01.09.2014 17:28

Simona Vrhovec, učiteljica yoge RYT 500, joge za otroke in NLP Learning Coach iz Mokini Yoga studia bo predstavila nov avtorski program MINI MONKINI UČILNICA.

Program je namenjen vzgojiteljem in staršem in se osredotoča na spodbujanje otrokove kreativnosti, pozitivne samopodobe ter samostojnosti. Z znanji iz joge in Nevrolingvističnega programiranja bodo starši, vzgojitelji in učitelji pridobili konkretna znanja in uporabne tehnike zase in za delo z otroci.

Mini Monkini je mala nagajiva opica, ki sta jo Simona Vrhovec, učiteljica joge po programu Rainbow Kids in ilustratorke Karin Berce, ustvarili posebej za Mini Monkini jogo. Navihana opica pritegne otroke k igri in jogi, ki tako postane zabavna in ustvarjalna.

Na Otroškem Bazarju se bodo otroci lahko pobliže spoznali s prvimi jogijskimi položaji, spoznali malo opico Mokini, starši in vzgojitelji pa bodo iz prve roke lahko več izvedeli več o programu, ki se izvaja po šolah in vrtcih.

Mini Mokini boste lahko spoznali v Ustvarjalnem kotičku!
www.mokini.si.

 

1 LUČKA = 1 TOPEL OBROK - dobrodelna akcija

28.08.2014 15:46

Lučka in Bazarko sta se tokrat odločila, da bosta zbirala sredstva za otroke iz Štajerske in Pomurja, ki se pogosto znajdejo v situaciji, ko gredo spat lačni.

Pridružite se jima pri tej plemeniti akciji in se v času Otroškega bazarja ustavite na razstavnem prostoru Ljubljanskih mlekarn.

Z nakupom 1 Lučke (ali drugih otroških sladoledov Ljubljanskih mlekarn) boste 1 otroku iz področja Štajerske in Pomurja omogočili toplo kosilo, ki bi zaradi finančne stiske, v kateri se je znašla njegova družina, sicer ostal lačen.

Več o celotni akciji si lahko preberete na povezavi spodaj.

Bazarko in Lučka

 

SREČANJE NOSEČNIC IN MLADIH STARŠEV - ZNAN PROGRAM

26.08.2014 13:16

Prvič na Otroškem bazarju pripravljamo Srečanje nosečnic in mladih staršev, ki bo potekalo v četrtek, 11. septembra 2014, in petek, 12. septembra 2014, od 9. do 19. ure na Otroškem bazarju na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Namen srečanja je na enem mestu odgovoriti na čim več vprašanj, s katerimi se srečujejo mladi starši in tisti, ki bodo to še postali.

K sodelovanju so se nam pridružili številni strokovnjaki, ki bodo s praktičnimi nasveti spregovorilI o:
  • pripravi na porod,
  • naravnem porodu,
  • gibalnem razvoju dojenčkov,
  • odnosih, ki se razvijejo, ko postanemo družina,
  • pravilni uporabi otroške opreme,
  • uvajanju goste hrane in prehranskem načrtu v prvem otrokovem letu, o zdravljenju dojenčkov z eteričnimi olji,
  • pripravi naravne kozmetike za dojenčke kar doma in še o marsičem.
Vsi starši bodo prejeli tudi praktična darilca, poskrbeli bomo za vaše in dobro počutje vaših malčkov!

Preberite si več o programu tukaj:
Nosečke, mladi starši in vsi z malimi otroci vabljeni tako na srečanje nosečnic in mladih staršev, kot tudi na Otroški bazar!
 
Trenirajte dih na Otroškem bazarju

TRENIRAJTE DIHANJE NA OTROŠKEM BAZARJU

26.08.2014 10:18

Pridite na Otroški bazar in trenirajte dihanje!
Z dihalnimi vajami BREATHING+ otroci trenirajo dihanje in se ob tem tudi zabavajo. Dihalne igrice delujejo na Android in iOS napravah, kot tudi na navadnih Windows ali Mac računalnikih.

Dihalne igrice so zabavne, zdravniki pa jih priporočajo vsem astmatikom, osebam s pogostimi bronhitisi in osebam pod stresom. Ob igranju dihalnih igric otroci ne uporabljajo tipkovnice ali miške in zato za računalnikom sedijo bolj vzravnano. DIhalne igrice podjetja Zdrav dih, d. o. o., lahko brezplačno preiskusite tudi na Otroškem bazarju od 11. do 14. septembra!

Preberi več: www.zdravdih.si
 

VELIKA NAGRADNA IGRA!

21.08.2014 16:35

Kot vsako leto vas Otroški bazar obdarja! Tokrat se boste lahko potegovali za izjemne nagrade, ki jih podarja sponzor nagrad Gugu.si.

NAGRADNI SKLAD:

 

  • CELODNEVNI NAJEM NAPIHLJIVEGA IGRALA PO IZBIRI
(na voljo so igrala Hello Kitty, Strela McQueen ali Vlakec Tomažek)
  • OTROŠKA POSTELJICA GUGU
(dimenzija 80 x 60 cm z masivnim letvenim dnom in ročno pobarvanim motivom, ki se ga da izbrati)
  • PREVIJALNA MIZA GUGU
(iz kvalitetnih materialov s štirimi predalniki)
LETAKI PO POŠTI:
Brž natisnite letak spodaj in ga pošljite po pošti na naslov Proevent d.o.o., Dunajska 10, 1000 Ljubljana - letak lahko pošljiete samo enkrat do 10. septembra, nato ga morate prinesti s seboj na Otorški bazar (letakov po pošti po tem terminu ne bomo več sprejemali).
VEČ O NAGRADAH:
VEČ O NAGRADNI IGRI:
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>
 

 

PARTNER PRIREDITVE
 
 
 
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke