Novice

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>
 

NOVO! Srečanje nosečnic in mladIH staršeV

03.07.2014 12:19

Prvič na Otroškem bazarju pripravljamo Srečanje nosečnic in mladih staršev, ki bo potekalo v četrtek, 11. septembra 2014, in petek, 12. septembra 2014, od 9. do 19. ure na Otroškem bazarju na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Namen srečanja je na enem mestu odgovoriti na čim več vprašanj, s katerimi se srečujejo mladi starši in tisti, ki bodo to še postali.

K sodelovanju so se nam pridružili številni strokovnjaki, ki bodo s praktičnimi nasveti spregovorili:
  • o pripravi na porod,
  • o naravnem porodu,
  • o gibalnem razvoju dojenčkov,
  • o odnosih, ki se razvijejo, ko postanemo družina,
  • o pravilni uporabi otroške opreme,
  • o uvajanju goste hrane in prehranskem načrtu v prvem otrokovem letu, o zdravljenju dojenčkov z eteričnimi olji,
  • o pripravi naravne kozmetike za dojenčke kar doma in še o marsičem.

Vse udeleženke bodo prejele tudi praktična darilca, poskrbeli bomo za njihovo dobro počutje, nadvse vabljeni pa so tudi očki, kajti Otroški bazar poudarja pomen prisotnosti in vključevanja prav očetov pri vzgoji in negi otrok.

KAKO LAHKO SODELUJETE
Srečanje je namenjeno nosečnicam in mladim staršem. Gre za ciljno usmerjen dogodek, na katerem pričakujemo okrog 200 udeležencev v dveh dneh. Ne smemo pa pozabiti, da bo srečanje potekalo na Otroškem bazarju, ki ga v štrih dneh obišče preko 36.000 obiskovalcev.

Za več informacij in oblikah sodelovanja stopite v s tik z nami:
Melita Remškar, vodja projekta Srečanje nosečnic in mladih staršev
01 300 32 19
melita.remskar@proevent.si
 
Samo v letu 2013 nam je zaupalo več kot 240 podjetij in organizacij ter 36.000 obiskovalcev.

SEJEM Z NAJDALJŠO TRADICIJO ...

24.06.2014 15:16

Otroški bazar, sejem z najdaljšo tradicijo zagotavljanja informacij in koristnih izdelkov in vsebin za otroke in družine v Sloveniji, se ponovno vrača na Gospodarsko razstavišče - tokrat se dobimo od 11. do 14. septembra.

Letos bo Otroški bazar potekal že deveto leto zapored. Družinam na enem samem mestu ponuja ne samo različna doživetja, temveč tudi različne informacije, izdelke in storitve za bodoče starše, starše z dojenčki in otroci. V skrbi, da bi prireditev lahko obiskale družine z vseh koncev Slovenije, ne glede na njihov socialni položaj, je Otroški bazar že od samega začetka brezplačen za vse obiskovalce.

Napovedujemo bogato dogajanje, pospremljeno z vselej obiskanimi ustvarjalnimi delavnicami za otroke, koristnimi informacijami za starše, kulturnim programom na odru, informacijami in sejemskimi popusti v pokritih sejemskih dvoranah, ter izjemno obiskano dogajanje na zunanji ploščadi. Ne bodo manjkali niti čarobne maskote, nagradne igre in seveda naši dvo- in štirinožni prijatelji z ZOO parka Rožmanc.

Več o dogajanju si lahko ogledate tukaj:
Če vas mika, da bi se edinstvenemu dogodku pridružili tudi sami, če se zavedate, da se je ravno v tem času potrebno potruditi za vsakega obiskovalca ali kupca, potem ne spreglejte zadnjega roka prijave - 4. julija 2014.

Obljubimo, da se srečamo ponovno septembra -
to obljubo držimo zadnjih osem let.

 
Starši osvajajo informacije, znanje in veščine skupaj s svojimi malčki.

PRIJAVE LE ŠE DO 4. JULIJA

23.06.2014 10:15

Prijave na že 9. Otroški bazar so možne le še do 4. julija 2014. Ker je možnosti za sodelovanje res veliko, predlagamo, da si vse o različnih oblikah sodelovanja pogledate na spodnjih povezavah, v primeru pa, da bi želeli več informacij, vam je vedno na voljo ekipa Otroškega bazarja!

Ne zamudite te izjemne priložnosti in hitro preverite, na kakšne načine se lahko predstavite v okviru sejma, kulturnega, športnega ali izobraževalnega programa, v okviru sponzorstev ipd!

Več informacij:

Pridružite se več kot 36.000 obiskovalcem,
ki vsako leto obiščejo Otroški bazar!

 
Otroški bazar v Mariboru izjemno obiskan

Uspešen Otroški bazar Maribor, odprte prijave za Ljubljano

13.05.2014 11:39

Otroški bazar Maribor minil v medgeneracijskem duhu!
Dragocene izkušnje starejših in neusahljiva igrivost otrok so že drugo leto zapovrstjo poskrbele za pravo medgeneracijsko vzdušje. Od 25. do 27. aprila sta hkrati potekala sejem za družine Otroški bazar in F3ŽO Maribor. Na skupaj 85 prizoriščih in v družbi več kot 170 sodelujočih organizacij, društev in podjetij je kar 15.000 obiskovalcev uživalo v številnih predstavitvah, sejemskih ponudbah, delavnicah, odrskih nastopih ipd., kar potrjuje, da tudi štajerski konec podpira tovrstne dogodke. Dogodka sta minila v duhu evropskega dneva medgeneracijske solidarnosti, ki smo ga obeležili 29. aprila.
  • Več o festivalu v Mariboru si lahko ogledate tukaj >.

Prijave za Otroški bazar Ljubljana še vedno odprte!
Še vedno se lahko prijavite na 9. Otroški bazar Ljubljana in se predstavite več kot 36.000-glavi množici, ki vsako leto obišče bazar. Svoje mesto na Otroškem bazarju najdejo najrazličnejši ponudniki informacij, izdelkov, ali storitev za otroke in družine, za aktivno preživljanje družinskih počitnic, za zdravo prehrano, ekologijo, šport in rekreacijo in še bi lahko naštevali!

Zadnji rok za prijavo: 4. julij 2014.

  • Več informacij in oblike sodelovanja na voljo tukaj >.
 
Utrinki z Otroškega bazarja Maribor.

KONEC MESECA ŽE OTROŠKI BAZAR MARIBOR

01.04.2014 16:12

Poleg tradicionalnega Otroškega bazarja, ki vsako leto poteka na Gospodarskem razstavišču, bo tretje leto zapored potekal Otroški bazar v Mariboru. Štajerski sejem bo pod svojo streho že drugo leto gostil tudi Festival za tretje življenjsko obdobje, ki pa svoje korenine najde 13 let nazaj v Cankarjevem domu.

Ker predstavitev na obeh Otroških bazarjih, torej tako v Mariboru, kot tudi v Ljubljani, prinaša večjo možnost za prodajo in štiršo možnost za predstavitev obiskovalcem z vseh koncev Slovenije, vas toplo vabimo, da potrdite sodelovanje na obeh dogodkih hkrati - na najem razstavnega prostora vas čaka kar 10 % paketni popust (na paket sodelovanja) in številne druge ugodnosti!

Ne spreglejte, Otroški bazar v Mariboru bo potekal že od 25. do 27. aprila 2014! Zadnji rok za sodelovajne na Otroškem bazarju Ljubljana se izteka 4. julija!

Se vidimo v Mariboru konec aprila in v Ljubljani v začetku septembra!

Več o oblikah sodelovanja, tukaj:
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>
 

 

PARTNER PRIREDITVE
 
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke