Novice

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>
 

FOTOGALERIJA

05.11.2014 10:55

Vabljeni k ogledu fotogalerije, ki razkriva pozitivno vzdušje, številke družinske trenutke, sejemske utrinke ... predvsem pa obilo zabave za vso družino.


Sledite nam na Faceboku!

 

9. OTROŠKI BAZAR ZAKLJUČEN

16.09.2014 10:00
 
V nedeljo se je zaključil največji sejem za družine v Sloveniji 9. Otroški bazar, ki že tradicionalno poteka na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. V štirih dneh se je predstavilo več kot 250 sodelujočih organizacij, podjetij, društev ipd., 700 nastopajočih na odru, sejem in ves spremljevalni program pa je obiskalo okoli 36.000 obiskovalcev, med drugim tudi 1.000 otrok v okviru vodenih ogledov za otroke in vrtce. V okviru dobrodelne akcije 1 Lučka =  1 topel obrok so  zbrali za več kot 1896 toplih obrokov.

Več o dogodku v sporočilu za javnost docxtukaj > (.docx 93KB).

Zahvalujemo se vsem obiskovalcem za obisk in prijetno vzdušje, ki ga vsakokrat zgradio skupaj in seveda vsem sodelujočim, ki že vrsto let verjamejo v naš skupen projekt.

Ostanite z nami, kajti kmalu bomo objavili tudi foto utrinke!

Lep pozdrav do prihodnjega, jubilejnega 10. Otroškega bazarja.
 
Na sliki: (z leve) Tanja Petek, ZPM Ljubljana Moste-Polje, Maja Plohl, Otroški bazar, Sara Wagner, Ljubljanske mlekarne in pisane maskote

zbrali sredstva za več kot 1896 toplih OBROKOV ZA OTROKE IZ ŠTAJERSKE IN POMURJA

14.09.2014 17:37

Na dobrodelni akciji »1 Lučka = 1 topel obrok«, v okviru katere so obiskovalci največjega sejma za družine Otroški bazar štiri dni kupovali sladolede Ljubljanskih mlekarn, je bilo do uradnega zaključka zbranih za več kot 1896 toplih obrokov. Zbrana sredstva bodo Mlekarne donirale Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, namenjena pa bodo otrokom iz Štajerske in Pomurja, ki bi sicer, zaradi stiske v kateri so se znašle njihove družine, ostali lačni.

Na zaključnem dogodku, ki je potekal v nedeljo, 14. septembra, ob 15. uri na razstavnem prostoru Ljubljanskih mlekarn, je predstavnica ZPM Ljubljana Moste-Polje Tanja Petek povedala, da se v okviru njihovega dela vsak dan srečujejo z revščino in se soočajo s številnimi klici pomoči potrebnih, zato se je prav posebej zahvalila organizatorjem za takšno pobudo. Predstavnici Ljubljanskih mlekarn Sara Wagner in Otroškega bazarja Maja Plohl pa sta se zahvalili vsem obiskovalcem za donacije in za srčnost, ki so jo ob tem izkazali. Dobrodelna akcija se bo nadaljevala vse do zaključka sejma ob 19. uri.
 
Celotna ekipa organizatorjev Otroškega bazarja se zahvaljuje prav vsakemu dobrodelnežu!
 
Predstavniki podjetja Proevent in Ljubljanskih mlekarn ter maskote ob podelitvi Naj razstavljavec 2014

OBISKOVALCI SO IZBRALI. NAJ RAZSTAVLJAVEC 9. OTROŠKEGA BAZARJA SO ...

14.09.2014 17:48

... Ljubljanske mlekarne, ki so s svojim vedno simpatičnim kadrom na razstavnem prostoru, zabavnimi in plešočimi maskotami ter preivlačnim razstavnim prsotorom, prepričali skoraj polovico vprašanih.

Ljubljanskim mlekarnam čestitamo za unovičen uspeh na tradiconalni podelitvi Naj razstavljavec Otroškega bazarja!
 


 
Nakup 1 Lučke = 1 topel obrok za otroke iz Štajerske in Pomurja (dobrodelna akcija)

ČESA NE SMETE SPREGLEDATI V NEDELJO

13.09.2014 19:09

Ne pozabite, da lahko še v nedeljo do 15. ure nakupite Lučko ali kakšnega od drugih sladoledov Ljubljanskih mlekarn in tako donirate za topel obrok za otroke iz Štajerske in Pomurja, ki bi sicer ostali lačni.

Prav tako bomo jutri razglasili naj razstavljavca Otroškega bazarja 2014!

Še vedno se bomo družili ob odru, skakali na napihljivem in drugih igralih, si nabrali številne informacije, božali zajčke in si ogledali piščančke in želve v mini zoo-ju, izdelovali opičje maske v Mini Mokini delavnici, kuhali z zdravo juhico, ustvarjali iz različnih materialov, prisluhnili zaključemu koncertu Korajže velja ob 16.30. uri!

Čaka nas še cel dan pisanega in razigranega dogajanja, pridružite se nam od 9. do 19. ure! Vstop prost.

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>
 

 

PARTNER PRIREDITVE
 
 
 

wwww.racunovodski-servis.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke