Novice

<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
 
Utrinki z Otroškega bazarja Maribor.

KONEC MESECA ŽE OTROŠKI BAZAR MARIBOR

01.04.2014 16:12

Poleg tradicionalnega Otroškega bazarja, ki vsako leto poteka na Gospodarskem razstavišču, bo tretje leto zapored potekal Otroški bazar v Mariboru. Štajerski sejem bo pod svojo streho že drugo leto gostil tudi Festival za tretje življenjsko obdobje, ki pa svoje korenine najde 13 let nazaj v Cankarjevem domu.

Ker predstavitev na obeh Otroških bazarjih, torej tako v Mariboru, kot tudi v Ljubljani, prinaša večjo možnost za prodajo in štiršo možnost za predstavitev obiskovalcem z vseh koncev Slovenije, vas toplo vabimo, da potrdite sodelovanje na obeh dogodkih hkrati - na najem razstavnega prostora vas čaka kar 10 % paketni popust (na paket sodelovanja) in številne druge ugodnosti!

Ne spreglejte, Otroški bazar v Mariboru bo potekal že od 25. do 27. aprila 2014! Zadnji rok za sodelovajne na Otroškem bazarju Ljubljana se izteka 4. julija!

Se vidimo v Mariboru konec aprila in v Ljubljani v začetku septembra!

Več o oblikah sodelovanja, tukaj:
 

SODELUJTE NA 9. OTROŠKEM BAZARJU LJUBLJANA

31.01.2014 09:51

Vabljeni k sodelovanju na 9. Otroškem bazarju Ljubljana, ki bo potekal od 11. do 14. septembra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Ne spreglejte nižjih cen v prvem prijavnem roku!
Če se odločite za sodelovanje v prvem prijavnem roku, torej do 21. marca 2014, si lahko zagotovite ugodnejše cene za najem razstavnih prostorov.

Več o oblikah sodelovanja in prijavnicah tukaj:
 

OTROŠKI BAZAR TUDI V 2014

26.11.2013 15:54

Napovedujemo največji sejem za družine v Sloveniji, Otroški bazar , ki bo ponovno potekal kar dvakrat!

3. OTROŠKI BAZAR MARIBOR:
  • od 25. do 27. aprila 2014 v Ledni dvorani na Taboru
9. OTROŠKI BAZAR LJUBLJANA:
  • od 11. do 14. septembra 2014 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani
Ostanite z nami, kajti kmalu se bomo oglasili z vsemi možnostmi sodelovanja, kreativnimi idejami in super družinskimi projekti!

Želimo vam prijazen in prijeten december, uživajte v družinskih trenutkih in številnih snežinkah! Otroški bazar bo še bolj slikovit in zanimiv ter medgeneracijsko obarvan!
 

FOTOGALERIJA

18.09.2013 14:56

Objavili smo foto utrinke letošnjega dogajanja! Oglejte si kaj vse smo počeli na zunanji ploščadi, kaj vse smo raziskovali na razstavnih prostorih, s čim smo se posladkali, s katerimi štirinožnimi prijatelji smo se družili in katere simpatične pošasti so nam prišle delat družbo.

Vabljeni k ogledu fotogalerije spodaj.

 
na sliki: ekipa Ljubljanskih mlekarn in Maja Plohl, vodja projekta Otroški bazar

8. OTROŠKI BAZAR ZAKLJUČEN

16.09.2013 11:15

Tudi 8. Otroški bazar smo pripeljali h koncu. Od četrtka do nedelje je največji sejem za družine v Sloveniji dvorane Gospodarskega razstavišča napolnila s številnimi doživetji za otroke, koristnimi informacijami za starše, sejemskimi priložnostmi, dobrodelnostjo in izmenjavami idej.

Otroški bazar smo realizirali skupaj z več kot 240 organizacijami, podjetji, društvi ipd. Sejem je v štirih dneh obiskalo nekaj več kot 36.000 obiskovalcev, med njimi tudi 1000 otrok v okviru vodenih ogledov. Na odru je nastopilo več kot 500 nastopajočih, dogajanje na prostem je bilo zelo zabavno, predvsem športno obarvano, Ustvarjalni kotiček so obiskovali številni otroci s šolo, vrtcem in svojimi starši, velika atrakcija med najmlajšimi pa so bili številni reševalci, kamela Laika, poni Jack, psi reševalci in terapevti ...

Obiskovalci so tudi izbrali svojega favorita - s svojimi mlečnimi užitki so Ljubljanske mlekarne očarale obiskovalce, zato sta naziv Naj razstavljavec leta 8. Otroškega bazarja in prehoden Bazarkov kipec zaromala v njihove roke. Ljubljanskim mlekarnam čestitamo za ponoven uspeh.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste nam pomagali uresničiti še en Otroški bazar in skupaj ustvarili pravo družinsko vzdušje.

Ostanite z nami, kajti kmalu bomo objavili foto utrinke!
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
 
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke